COWORKING

Ets un jove emprenedor i busques un espai per treballar, conèixer gent i construir sinergies?

L’espai coworking del Centre és una comunitat col·laborativa que treballa en els seus projectes empresarials, socials o creatius amb l’únic requisit de pagament d’intercanvi d’idees, serveis i coneixements a través d’un banc del temps per enfortir l’economia col·laborativa dels seus membres i el seu entorn.

La missió de l’espai de treball compartit és produir un impacte directe en la situació socioeconòmica del barri de Sarrià. Mitjançant el coworking de retorn social pretenem facilitar les interaccions i cedir recursos a l’entorn del barri més proper, per a poder portar a terme les seves propostes de millora.

Cada coworker treballa en el desenvolupament del seu projecte amb el compromís de posar al servei de la comunitat unes hores del seu temps per oferir serveis de forma voluntària en les tasques de governança del projecte Jovemprèn (dinamització, comunicació o formació) o contribuint amb el seu coneixement assessorant a altres coworkers. També té l’opció de transferir part dels seus coneixements i la seva experiència al conjunt de veïns i veïnes i al teixit associatiu de Sarrià. L’equip de JovEmprèn farà de mediador per tal de trobar la millor manera de connectar les competències, habilitats professionals i inquietuds dels coworkers amb les necessitats de les entitats i associacions del barri. D’ençà que entra un nou coworker fins que abandona el coworking, el jove es compromet a col·laborar amb la comunitat.

En el cas dels emprenedors externs al concurs, per a sol·licitar la utilització de l’espai, heu d’omplir un formulari i una comissió específica valorarà les propostes i projectes. S’atorgarà plaça i s’assignarà l’horari i durada de l’estada en funció del projecte sol·licitant.

Anuncios

ESPAIS

Oferim els nostres espais amb 899 m2 al nostre Centre durant els matins i les tardes ( horaris a convenir), als joves com un espai on poder desenvolupar els seus projectes.

MEETUPS

L´incubadora-coworking també serà un lloc de trobada d´emprenedors que volen fer networking i crear sinèrgies amb joves emprenedors i professionals de diferents sectors a través del nostres Meetups.