Destinataris

Els destinataris són tots els joves d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que pertanyen a les escoles i instituts, així com entitats de caire sociocultural de l’àmbit del Districte de Sarrià.

Joves que tinguin iniciatives i inquietuds i que vulguin aprendre a desenvolupar-les, des de la idea fins al servei o producte, en un context col·laboratiu de nous models d’empresa, tant per crear una empresa tradicional com per activitats vinculades a l’associacionisme, plataformes, ONG o empreses socials.

Joves que vulguin disfrutar aprenent experiències del que hi ha més enllà de l’institut, que vulguin iniciar-se en el món de l’emprenedoria o conèixer-lo d’aprop, abans de llençar-se a repartir currículums sense haver valorat prèviament la possibilitat d’emprendre.

Joves que vulguin conèixer altres joves de Sarrià amb les mateixes inquietuds que ells, més enllà del seu propi institut o entitat i crear llaços de col·laboració a l’hora de desenvolupar les seves idees en el nou model de compartir en lloc de posseir, tal i com es fa a la cultura coworking.

En definitiva, joves desperts, inquiets i amb ganes d’emprendre!

Consulteu les modalitats de premis.

Consulteu els premis, tant per part de l’alumnat com dels centres.

Anuncios

3 comentarios en “Destinataris”

  1. Una persona pot presentar més d’un projecte? És a dir, pot formar part d’un equip (participant a la modalitat d’equip) i alhora presentar individualment un projecte? Merci!

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s