Blog Jove Emprèn

COMIAT 3a edició JOVEMPRÈN!

IMG_6347_resultat

La Gala d’Entrega de Premis va ser tot un èxit!

Un jurat excepcional, una música que enriquia l’acte, uns professors molt atents i, sobretot sobretot, uns alumnes participants inmillorabes!

Gràcies a tots per la vostra participació, i una gran enhorabona pels vostres projectes. Sense tots vosaltres el Programa JovEmprèn Sarrià no tindria sentit!

Esperem que us hagi estat de profit, que hagueu après molt i que us ho hagueu passat tant bé com nosaltres!

Us deixem en un link una petita mostra de la Gala, per a què pogueu saborejar una mica més els moments més emocionants del concurs:

http://empremtadelcentre.blogspot.com.es/2016/01/gala-dentrega-dels-premis-jovempren-2015.html

Amb això, deixem tancada aquesta edició del Programa JovEmprèn Sarrià, però esperem amb moltes ganes la pròxima!

Fins aviat!

 

 

Anuncios

Invitació a l’Entrega de premis!

8b796667-374c-4dc1-8920-ec2f3fc70e3a

El dia 22 de gener a les 18:00h. es fa la Gala d’entrega de premis al Teatre de Sarrià.

Està tothom convidat!

L’acte inclou l’entrega de 6 accèssits, de 200€ en material informàtic cadascun, i es repartiran 3 premis, de 500€ en material informàtic cadascun. Heu de saber que es visualitzaran els vídeos guanyadors!

A més, comptarem amb el grup de la Marta Casals, que amenitzarà l’acte amb música moderna.

I una vegada conclosa la gala, es farà un petit pica-pica a la sortida del Teatre.

Si teniu ganes de compartir un dels moments més emocionants del concurs, us hi esperem!

Taller CANVAS!

IMG_5788 - copia - copia

Un divendres ple de moviment i aprenentatge és el resum del dia del taller pràctic “Apliquem el model CANVAS!”.

Amb més de 100 alumnes de diferents centres educatius, va ser una jornada intensa però amb molt bones sensacions!

Vam començar el dia amb una breu presentació de com es desenvoluparia el dia, i amb una petita explicació del model CANVAS, per a que després tothom pogués treballar i aplicar el màxim de coneixements.

Dividint-nos per grups i barrejant-nos entre els diferents equips, cadascú podia aportar una altra perspectiva al CANVAS dels demés.

Finalment, omplint un bon CANVAS amb totes les idees recollides anteriorment, cada grup podia presentar el seu projecte de forma més clara i completa.

Fins i tot va venir BTV a gravar!

Només ens queda dir que ens vam quedar amb moltes ganes de començar a veure videos de tots els projectes!

ÀNIMS I BONES FESTES!

Més inauguracions!

Colaix - copia

Els alumnes de Salesians i de Sagrat Cor ja han estat informats del Programa Jovemprèn Sarrià.

Ens va agradar molt poder compartir una estona amb vosaltres i esperem que les sessions donin els seus fruits. A veure si s’apunten molts grups!

Quants més grups, més competència, més creativitat i més innovació!

Totes les idees són benvingudes. No ho dubteu, si feu un bon CANVAS i un bon VIDEO, les idees més esbojarrades també poden guanyar el concurs i, qui sap, convertir-se en negocis del futur.

Amb aquestes inauguracions, seguim el Programa amb molta energia i més ganes de que comenci el concurs!

Si voleu participar, afanyeu-vos, encara esteu a temps d’apuntar-vos i aportar al concurs la vostra idea!

La 3a edició del programa JovEmprèn queda oficialment inaugurada!

IMG_4465_mod - copia

El dia 14 d’octubre vam fer la primera sessió inaugural de la 3a edició del Programa Jove Emprèn, al Teatre de Sarrià, amb l’Institut Montserrat. Nosaltres vam quedar encantats. I vosaltres?

Amb algun petit problema tècnic, vam poder veure els vídeos de l’any passat, motivant-nos per començar la nova edició amb més ganes i forces, i qui sap, amb idees més fresques i innovadores.

També vam fer uns petits jocs per descobrir quin rol podem desenvolupar en una empresa. Van sortir molts de marketing i molts creatius. Què passa amb els dels números i els líders mediadors? Es barallaran per vosaltres!

A veure si aconseguiu fer bons equips i us apunteu! Tenim moltes ganes de tornar a començar el cicle de tallers i el concurs final de vídeos i presentacions.

Només apuntant-vos sabreu si sou capaços de guanyar!

Ja tenim els projectes participants! S’obre el vot popular!

Ja estem a les portes de l’entrega de premis del programa JovEmprè de Sarrià!

Els projectes ja estàn entregats i el tribunal està enllestint les seves valoracions.

L’esforç ha estat molt elevat, els projectes són molt bons i la competència molt dura…. quí s’endurà els 4 premis i els dos accèssits?

Podeu veure’n els videos aquí

En menys de 100 hores ho sabrem!

Us convidem a que viralitzeu els vostres videos a les xarxes socials i n’obtingueu el major nombre de vots (m’agrada) a youtube (no val a d’altres xarxes socials, han de ser al pòpi youtube), de moment tots tenen un m’agrada del CoworkinGracia!

A nosaltres com a Programa JovEmprèn no ens agraden, ENS ENCANTEN!!

Així que a difondre a les xarxes! Recordeu que s’inclou el “Punt Popular” a la valoració final, i que depèn directament del nombre de vots obtinguts!

Ànims!

Teniu tres dies per obtenir el màxim de vots, divendres a les 10:00 es farà el recompte.

Reestructuració del programa JovEmprèn

Benvolguts emprenedors!

Per tal d’adequar el programa Jove Emprèn de Sarrià a les vostres necessitats hem modificat algún dels punts de l’enfoc inicial.

Les tres xerrades seràn integrades a un únic acte presencial que es portarà a terme el dilluns 22 de desembre en horàri lectiu, acompanyats del professorat responsable per part del vostre centre de 9h del matí a 13h.

El programa serà el següent:

EMPRENEDORS LAB
DATA Dilluns 22 de desembre 2014
LLOC Centre de Sarrià
HORÀRI 9:00 A 13:00
PROGRAMA 9:00 Inaguració i explicació concurs
9:30 Xerrada inspiradora
10:30 Esmorzar
11:00 Ronda d’explicació de projectes proposats (Elevator Speech)
11:30 Taller sectorial: productors/economistes/comunicadors
12:15 Taller per equips / individuals: CANVAS
13:00 Fi de jornada

La ronda d’explicacions o Elevators Speech consisteix en que cada participant, tant en la modalitat d’equip (màxim de 3 persones) o individual explica durant 3 minuts el projecte amb el que participen i presentaràn als membres de l’equip tot especificant la seva funció a l’equip: productor, economista o comunicador

El taller sectorial consisteix en que cada membre dels equips participa a un dels tres tallers segons la seva funció assignada: Producció (els “enginyers o creatius”), Economia (els “dels números”), Comunicadors (els de “màrketing”). En aquest taller s’analitzarà la funció de cadascun i s’aprendrà a omplir les caselles del Pla d’Empresa tipus CANVAS  (video explicatiu). En el cas dels que participin individualment aquests poden escullir el taller sectorial al que volen assistir.

El taller per equips reunifica l’equip després d’haver asssitit cada membre al seu respectiu taller sectorial, i un cop après a omplir les respectives caselles del model CANVAS les reunificaràn per al projecte completant-lo i explicant i consensuant amb els altres el que han après.

Finalitzarem el taller, però no la feina dels emprenedors, que tindràn de termini d’entrega fins al 8 de gener per entregar via correu electrònic els seus plans d’empresa seguint el model CANVAS i el cli audiovisual d’entre 2 i 4 minuts explicant (i “venent”) el projecte.

L’Entrega de Premis es manté per el dia 16 de gener.

Animeu-vos!! Ompliu el full d’inscripció!

Programa Jove Emprèn de Sarrià

platja El Programa Jove Emprèn fomenta els valors de l’empreneduria entre els joves dels centres de secundària de Sarrià a través dels seus dos principals eixos:

el concurs d’emprenedors i els recursos oferts.

Desde Jove Emprèn us animem a crear, sols o en equip, la vostra idea d’empresa i us aportem els recursos necessàris per a que la desenvolupeu tal i com es fa al món de l’empreneduria.

I si esteu entre els millors guanyareu el premi! (i el vostre centre també!)

Però tant si guanyeu com si no tindreu l’experiència de veure com creix la vostra empresa, des de la idea fins a la quasi-realitat, qui sap si d’aqui uns anys no la dureu a terme?

Podeu consultar les bases, terminis i premis del concurs així com els emprenedors convidats al cicle de xerrades i els continguts dels tallers pràctics als apartats corresponents d’aquets web.