Reestructuració del programa JovEmprèn

Benvolguts emprenedors!

Per tal d’adequar el programa Jove Emprèn de Sarrià a les vostres necessitats hem modificat algún dels punts de l’enfoc inicial.

Les tres xerrades seràn integrades a un únic acte presencial que es portarà a terme el dilluns 22 de desembre en horàri lectiu, acompanyats del professorat responsable per part del vostre centre de 9h del matí a 13h.

El programa serà el següent:

EMPRENEDORS LAB
DATA Dilluns 22 de desembre 2014
LLOC Centre de Sarrià
HORÀRI 9:00 A 13:00
PROGRAMA 9:00 Inaguració i explicació concurs
9:30 Xerrada inspiradora
10:30 Esmorzar
11:00 Ronda d’explicació de projectes proposats (Elevator Speech)
11:30 Taller sectorial: productors/economistes/comunicadors
12:15 Taller per equips / individuals: CANVAS
13:00 Fi de jornada

La ronda d’explicacions o Elevators Speech consisteix en que cada participant, tant en la modalitat d’equip (màxim de 3 persones) o individual explica durant 3 minuts el projecte amb el que participen i presentaràn als membres de l’equip tot especificant la seva funció a l’equip: productor, economista o comunicador

El taller sectorial consisteix en que cada membre dels equips participa a un dels tres tallers segons la seva funció assignada: Producció (els “enginyers o creatius”), Economia (els “dels números”), Comunicadors (els de “màrketing”). En aquest taller s’analitzarà la funció de cadascun i s’aprendrà a omplir les caselles del Pla d’Empresa tipus CANVAS  (video explicatiu). En el cas dels que participin individualment aquests poden escullir el taller sectorial al que volen assistir.

El taller per equips reunifica l’equip després d’haver asssitit cada membre al seu respectiu taller sectorial, i un cop après a omplir les respectives caselles del model CANVAS les reunificaràn per al projecte completant-lo i explicant i consensuant amb els altres el que han après.

Finalitzarem el taller, però no la feina dels emprenedors, que tindràn de termini d’entrega fins al 8 de gener per entregar via correu electrònic els seus plans d’empresa seguint el model CANVAS i el cli audiovisual d’entre 2 i 4 minuts explicant (i “venent”) el projecte.

L’Entrega de Premis es manté per el dia 16 de gener.

Animeu-vos!! Ompliu el full d’inscripció!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s